Gräsklippningen hos svärmor

Svärmor ringde och ville att jag skulle klippa gräset. Någonstans måste man sätta ner foten och visa var skåpet ska stå. Jag har varit för snäll innan och inte satt gränser och då är det lätt att bli utnyttjad minsann. Jag har en egen gräsmatta att klippa och det räcker mer än väl! Inget illa ment om kära svärmor så jag gav henne rådet att vända sig till ett företag som en kollega till min fru vänt sig till, och det är Björn & Agges Fixartjänst. Just det här med gräsklippning i Sundsvall är en tjänst de kan vara behjälpliga med och därför ett företag som svärmor borde höra av sig till, vilket hon även gjorde, och det har renderat i kvarterets mest välklippta gräsmatta! 

Nu är det den tiden på året där gräset växer så det knakar, i alla fall i ett par veckor till fram tills midsommar, sedan växer det men inte lika snabbt. I den bästa av världar borde ju svärmor ha en robotgräsklippare men det kostar för mycket och har man det inte så fett så kanske inte en sådan slags gräsklippare är det man tar och spenderar pensionen på. Däremot kostar det inte mycket att anlita Björn & Agges Fixartjänst för till exempel gräsklippning i Sundsvall med omnejd så detta är något som kära svärmor har råd med. Björn & Agges Fixartjänst är en allsidig fixartjänst som erbjuder en hel del, så jag tänker mig att det kunde vara bra att ni själva går in på deras egen sida på nätet och läser mer om dem och alla tjänster som de erbjuder. Jag hoppas att ni allesammans tyckte att det var lite spännande och intressant på en och samma gång att läsa om detta och är det något mer ni ville jag skulle sagt så skriv en liten kommentar här nedanför i så fall!