Tomca hjälpte mig med trädgårdsskötseln

God förmiddag på er alla och det är ju riktigt roligt att ni dag efter dag kommer in till mig här på bloggen för att läsa om allt det jag har att berätta om. I mitt lilla inlägg som får inleda denna dag med regntunga skyar kommer jag att berätta för er om att jag har fått hjälp med trädgårdsskötseln av ett företag som heter Tomca. Med Tomca är det så att om det uppstår ett behov hos någon av er att få hjälp inom entreprenad i Östergötland så kan Tomca hjälpa till, i alla fall när det handlar om den typ av entreprenad i Östergötland som har med trädgårdsskötsel, lantbruk eller reparation av lantbruksmaskiner att göra. 

Jag tycker det har varit helt underbart att jag har kunnat få hjälp med trädgårdsskötseln. Vanligtvis är det inget problem för mig att göra detta själv men så har det som kallas livet kommit emellan. Jag har en sjuklig mor som bor 25 mil bort så jag har varit där i stort sett alla ledig tid denna sommar och då hade min trädgård förfallit om det inte vore för att jag har anlitat hjälp av Tomca. Den hjälp jag har fått av Tomca är helt ovärderlig och jag vill verkligen rikta ett stort tack till företaget och så vill jag att alla mina kära läsare som skulle tycka att det vore bra att få hjälp med den slags entreprenad i Östergötland som Tomca kan vara behjälplig med tar kontakt med Tomca, för ni kommer inte att bli besvikna när ni vänder er till detta företag. Han som har Tomca heter Tom Carlsson, så det är ett bra namn han har valt på sitt företag, hör av er dit redan idag ifall det som han erbjuder är något ni behöver få hjälp med.