Jag har satt färg på hemmet

Hej och hallå alla mina kära läsare. Jag har nu gjort i ordning huset både invändigt med målning och tapetsering, och utvändigt i trädgården. Jag hade tänkt att jag skulle berätta för er om bägge projekten men väljer att dela upp det i två separata inlägg. Till att börja med ska jag prata om att jag vände mig till en målare i Uppsala som fick sätta färg på väggar och tak och även sätta upp nya tapeter i mitt sovrum. 

Det var Majas Måleri jag vände mig till och jag känner mig så nöjd med att hon kunde måla och göra det så fint, helt och hållet utifrån mina önskemål och behov. Jag har ändrat smak när det gäller färgsättning. Tidigare var det vitt som gällde för mig, men efter att ha haft vita väggar, vita möbler, vitt överallt så tröttnade jag och det kanske inte är konstigt för jag är en intensiv person med stark utstrålning, och därför har jag nu vågat ta ut svängarna med rätt starka färger, och jag älskar det. Alla kan behöva få hjälp av en målare, det är inte svårt att ändra om, och skulle man tröttna är det inte värre än att man tar och gör om det en gång till. Jag vill tipsa er som befinner er i Uppsala med omnejd om att denna målare i Uppsala kan hjälpa även er. Hon som driver Maja Måleri har känsla för färg och form och kommer gärna med idéer till den som känner sig osäker på vad som skulle kunna passa. Har du frågor eller funderingar kring denna målare i Uppsala och de tjänster hon erbjuder kan du kontakta henne via mejl eller telefon så berättar hon mer.